2918
Kope vás múza
15.01.2022 - 21:44
0
96
1450

Čierny tím (Pilot 369, sci-fi triler, kniha)

(Pilot 369 - trailer ; sci-fi thriller už v predaji; update 4.2.2022; Ukážky

Opustené vojenské letisko neďaleko Marseille, január 2015.

      – Perimeter letiska je zabezpečený! – hlási veliteľ zásahovej jednotky francúzskej armády do vysielačky veliteľa celej akcie, sediaceho na sedadle spolujazdca v druhom vojenskom nákladiaku.

      – Môžete pristáť, – oznamuje veliteľ akcie cez vysielačku pilotovi čiernej helikoptéry americkej armády bez označenia, ktorá sa blíži k Marseille zo severnej strany.

#

Jeden z dvoch amerických Čiernych jastrabov (Čierny jastrab = Black Hawk je označenie pre americký vojenský viacúčelový vrtuľník - pozn. autora) bez označenia, ktoré pred vyše dvoma hodinami opustili nepoužívané vojenské letisko neďaleko Marseille, s obývaným, bývalým hangárom pre stíhačky sa vracia späť. Posádku tvoria dvaja piloti, za ktorými na dvoch laviciach oproti sebe sedia štyria muži. Čierny tím tvoria dvaja muži odetí v čiernych oblekoch. Na lavici oproti Mužom v čiernom sedia rozkazom pridelené „mravce“. Dvaja vojaci vo vojenských maskáčoch, vyzbrojení samopalmi, ktorých úlohou je ochraňovať posádku s Čiernym jastrabom.

      – Nerozumiem prečo s nami nejdú aj chemici. To mám zbierať vzorky ja? Holými rukami? Nemáme ani rukavice! – ozýva sa jeden z dvojice mužov v čiernych oblekoch.

      – Vyše hodinu sme snorili v tej kutici a odniesli sme si nejaké tri krabice od pizze. Aj to len preto lebo sme ich nevedeli otvoriť. Určite sa už nedozvieme aké boli. Chemici, ktorí nazbierali tri vrecia trávy nám ich určite zožerú a my vyjdeme naprázdno, – ukončuje rozhorčený monológ Tom a celá posádka Čierneho jastraba sa započúva do tónov melódie skladby „Brothers in Arms“, ktorá je rituálnou piesňou ich Čierneho tímu pred začiatkom každej misie.

      Tesne pred pristátím na opustenej stojánke pre helikoptéry, prichádza na Tomov mobil mail s cieľmi misie.

      „Vyzbierať všetky biele trička, ktoré sa nachádzajú v objekte. Nezabudnúť prekontrolovať obsah práčok a sušičiek!“, číta Tom obsah mailu ostatným členom posádky.

      Po desiatich sekundách hrobového ticha zaleje kabínu Čierneho jastraba hurónsky smiech šiestich mužov a Čierny jastrab chvíľu nekontrolovane poskakuje vo vzduchu akoby ho zachytil vzdušný vír.

      – Prestaňte, lebo s tým nepristanem. Trasie sa mi knipel, – vyzýva prvý pilot zvyšných členov posádky a smiech na chvíľu utícha.

      – Prečítal si to celé? Nemáme pozbierať aj slipy a suspenzory? – ozýva sa po chvíľke ticha Jim, druhý muž v čiernom obleku sediaci vedľa Toma.

      Hurónsky výbuch smiechu sa opakuje a Čierny jastrab po dvoch odrazoch od zeme šťastne pristáva takmer päť metrov mimo zarastenej stojánky.

#

      – Dorazili Američania, a vyzerá to tak, že idú z nejakej párty, – oznamuje francúzskemu veliteľovi akcie vojak sledujúci ďalekohľadom poskakujúceho Čierneho jastraba.

      – Choďte im naproti a pomôžte im s debničkami whisky, pokiaľ by nás chceli ponúknuť, – odpovedá pobavene veliteľ a dvaja francúzsky vojaci vyrážajú k utíchajúcej americkej helikoptére.

#

      – LIDAR s ultrazvukom už mapujú terén, aby sme sa uistili, že sa v priestore bývalého vojenského letiska nenachádzajú žiadne zabudnuté jadrové nálože z čias studenej vojny, kvôli ktorým sa tu ten lietajúci objekt mohol dnes už dvakrát motať. Chemici odoberajú vzorky z okolia, – informuje Toma francúzsky dôstojník, ktorý sprevádza dvojicu mužov v čiernych oblekoch k hangáru.

      – Výborne. Aspoň uvidíme či nájdu niečo po našich chlapcoch, ktorí to už okolo hangáru poriadne vykosili, – odpovedá Tom a pohľadom hodnotí model bieleho Peugeotu, ktorí práve míňajú.

      – Pane! Pane, toto musíte vidieť! – vykríkne na skupinku smerujúcu k hangáru vojak kľačiaci na zemi vedľa vodičových dverí.

      – Pozrite sa na tento jasne ohraničený, presný kruh na zemi a steblá trávy vo vnútri kruhu pritlačené k zemi v sústredených kružniciach. Priemer kruhu odhadujem na približne dva metre a časť kruhu je, ako sa zdá, pod autom, – informuje vojak, salutujúc svojmu veliteľovi.

      – Auto v žiadnom prípade neštartujte, aby sa nekontaminoval okolitý priestor. Presuňte ho prosím mechanickou rukou na iné miesto, aby to tu mohli Vaši chemici poriadne zdokumentovať. Naši chemici sa sústredili hlavne na hangár, – ospravedlňuje Tom svojich  amerických kolegov a v duchu sa už teší na kartón whisky za mlčanie.

      Tom a Jim vchádzajú do hangáru, pred dvere ktorého sa postaví francúzsky vojak so samopalom.

#

      Stojím v kúpeľni pred zrkadlom a vo vystretých rukách držím pred sebou biele tričko s krátkymi rukávmi a nápisom Marseille, ktoré som vytiahol z pootvoreného bubna práčky ako prvé. S nemým úžasom sledujem palec svojej ľavej ruky.

      Bubon práčky je do polovice naplnený špinavou, prepotenou bielizňou a montérkami. Montérky a iný pracovný odev sú silne znečistené motorovým olejom, vazelínou a autokozmetikou, čo svedčí o úpenlivej starostlivosti ich nositeľa o vlastný vozový park. Celá moja ľavá ruka je špinavá od oleja a stuhnutej vazelíny po tom, ako som ňou prehľadával zvyšok obsahu bubna práčky. 

      – Prestaň s tým, Tom! Hovorím ti, že generál Bill nie je gay. Na vlastné uši som počul ako hovoril so svojou manželkou cez hlasitý reproduktor a prisahám, bol to ženský hlas! Tak nezízaj na to tričko a pohni zadkom, aby nám nevychladla pizza! – kričí na mňa cez pootvorené kúpeľňové dvere Jim. V rukách drží obrovský kôš na bielizeň s kopou bielych tričiek, ktoré povyťahoval zo šatníka a skriniek v hangári.

      – Poď mi pomôcť s tými tričkami a nebabri sa s tým jedným, ktoré si vylovil z práčky! Nebudem všetko robiť sám... –

      Odvraciam svoju pozornosť od štekajúceho Jima a sústredene pozorujem palec svojej ľavej ruky. Olejová škvrna na mieste, ktorým som prešiel palcom bledne a začína sa zrážať ako rýchlo vypúšťané záhradné jazierko. Zrazené nečistoty sa zhlukujú do množstva drobných guličiek, ktoré jedna po druhej postupne odpadávajú a po márnych pokusoch poraziť gravitáciu postupne klesajú smerom k podlahe. Znečistené miesto po pár sekundách žiari čistotou ako čerstvo natretá fasáda a ja s úžasom sledujem ako špina z môjho palca začína samovoľne stekať na tričko, odkiaľ po premene na guľôčkový prach odchádza smerom k podlahe.

      – Počúvaš ma vôbec?! Uvedom sa! Všetko dám do správy a s bonusmi sa môžeš rozlúčiť! Nebudem ti robiť sluhu... – vrieska po mne ako zmyslov zbavený Jim.

      – Jim! Jim, prestaň! Prestaň už konečne hulákať a sleduj toto, – zahriaknem Jima. Do trička, ktoré držím v rukách si z plných pľúc vyfúkam nos a vyutieram celú zašpinenú ľavú ruku. Tričko púšťam z rúk, a to pristáva na dlážke kúpeľne. Dôkladne si doň poutieram moje zablatené topánky.

      – Zošalel si!! Tak po tomto nielenže zabudni na bonusy ale pomaly sa začni lúčiť aj so štátnou penziou! – zvrieskne Jim, naberajúc druhý dych, v rozbehnutom monológu.

      Dvíham tričko z podlahy, vystieram ho v rukách pred sebou a spolu s Jimom sledujeme spektakulárne divadelné predstavenie v ktorom sa zablatené a pokrčené tričko behom necelej minúty mení na žiariaci, navoňaný a vyžehlený kus bielizne.

      – Tak čo ty na to? – obraciam sa k Jimovi, z ktorého tváre sa stratila všetka krv.

      Popolcovo sivá Jimova tvár mi pripomína tvár egyptskej múmie faraóna Tutanchamóna. Na rozdiel od Tutanchamóna Jim ale občas žmurkne.

      Napriahnem pravú ruku a moja otvorená dlaň končí na Jimovom líci.

      ‚Óóój, tá ale sadla! Vidíš, že sa to dá, keď sa nehýbeš,‘ pomyslím si v duchu odskakujúc dozadu a zaujímam unagi pozíciu, s nablýskaným tričkom zovretým v ľavej ruke...


Kniha, pôvodný slovenský sci-fi thriller „Pilot 369“ vás unaví, pretože nezaspíte pokiaľ ju neprečítate celú. Už v predaji napr. v kníhkupectve Martinus.

      Je pokrvná línia Ježiša Krista skutočne prerušená? Čo spája incidenty lietadlových lodí Nimitz a T. Roosevelt, zdokumentované pilotmi najmodernejších bojových stíhačiek a oficiálne potvrdené Ministerstvom obrany USA s biblickými príbehmi starozákonných prorokov Israel-a (Jacoba) a Mojžiša?

      Biblický zápas proroka Jacoba (Israel-a) s Anjelom kanonizovali vo svojich svätých knihách židia, kresťania aj moslimovia. Bola to fikcia, alebo prvé zdokumentované blízke stretnutie tretieho druhu, zápas z ktorého zástupca ľudskej rasy – prorok Jacob vyšiel ako „víťaz“?

      Ako súvisí Exodus Izraelitov z Egypta s gravitačnými technológiami?

      V januári 2015 bol pozorovaný posádkou lietadlovej lode Theodore Roosevelt lietajúci objekt porušujúci všetky ľudstvu známe fyzikálne zákony, ktorý dostal označenie „Gimbal incident“.

      Ako dokázal taxikár z Marseille zalarmovať najutajenejšie oddelenie amerického Pentagónu?

      Kniha, pôvodný slovenský scifi thriller „Pilot 369“ detailne popisuje možný priebeh incidentov Nimitz, Gimbal a mnohých ďalších…

      „Pilot 369“ – kniha, pôvodný slovenský sci-fi triler.

      Video trailer ku knihe na YouTube kanály: Pilot 369Ukážky.

      Na stránkach knihy, sci-fi trileru Pilot 369 nájdete všetky odpovede na otázky súvisiace s gravitáciou a gravitačnými technológiami o ktorých ľudstvo už začína niečo tušiť, ale vôbec ich neovláda.

      Sci-fi triler, kniha Pilot 369 – napätie a strhujúca akcia od začiatku do konca – tip na originálny darček. Knihu, sci-fi thriller Pilot 369, hľadajte na pulte svojho kníhkupectva.

 

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
9
Počet nazbieraných
476

Pilot 369, pôvodný slovenský sci-fi triler – kniha aj pre tých, ktorí inak nečítajú.

Žiadna "vata". Zdokumentované fakty, napätie a plnokrvná strhujúca sci-fi akcia s gravitáciou v hlavnej úlohe.

Sci-fi thriller, kniha "Pilot 369", originálny darček.

Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť