1341
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2016/12/12963931_211771149213179_5032384931945127401_n.jpg
03.01.2010 - 22:12
1
34
1849

Sonet o srdci (a klobáske)

Bum a bum, cítiš to? Srdce mi búcha

Šialene, zbesilo, mňa vôbec neposlúcha

Hoc cítiť ho nechcem, stále sa hlási

Jediná možnosť, len ty ma spasíš

 

Keď bežím tak pre tvoj pár očí

Keď padám tak bez teba by som neskočil

Čo robím? Snažím sa nezošalieť

Z toho že neviem byť kde je tvoj svet

 

Už viem čo ma jediné v živote spasí

Od teba kúsok pečenej klobásy

V klobáse je veľa cholesterolu

Ten môže v srdci hrať podstatnú rolu

Už si len prajem aby naša láska

Bola tak chutná ako klobáska

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
166
Počet nazbieraných
11, 421
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť