231
Kope vás múza
18.09.2006 - 14:29
5
91
3053

čo môže človek robiť, keď sa nudí...

čo môže človek robiť, keď sa nudí...v práci?

1. hrýzť si nechty - to robí VEĽA ľudí, priznajte sa

2.škrabať sa na hlave -vtedy to vyzerá, že sa nenudíte, ale rozmýšľate

3.vŕtať si v nose- to robí tiež veľa ľudí, (nemusíte sa priznávať) a je to lepšie ako bol 1 lebo to nemá za následok nevzhľadné prsty bez nechtov, ale naopak horšie ako bod2 lebo všetci hneď vidia, že sa nudíte

4. hrať sa na to, že sa nenudíte a tváriť sa pritom veľmi dôležito - to robí väčšina šéfov, česť svetlým výnimkám a tým, ktorím na to nikdy neprídu...alebo sú výnimoční tí, ktorím na to nikdy neprídu???

5. vykašlať na sa to...vziať svojich päť slivák a opustiť pracovisko - v tom prípade šéf bude mať čo robiť-napíše vám výpoveď, a tým pádom na nejakú dobu nezažijete nudu pri ktorej by ste uplatnili čosi z bodov 1-4, pretože si budete hľadať novú prácu....

Pointa: lepšie nudiť sa na pracovisku, ako nudiť sa bez pracoviska...to nie je až taká zábava

Rada: snažiť sa nenudiť! - auu, ktosi mi dal po hlave pravítkom, vraj aby som sa toľko nenudila a radšej pracovala....

Comments

Pridať nový komentár

Mno, my informatici to máme ľahké - keď sa nudíme, čumíme do obrazovky, surfujeme po nete alebo pozeráme nejaký film. Pritom sa tvárime strašne sustredene. Pravdaže nesmie nám byť vidieť na monitor :).

--
Havran, nie ten z Poeho básne (aj keď tam by to mal byť ževraj skôr preklad krkavec.)

Okrem Vasej uvahy o nudeni - nas zaujal aj Havranov komentar. Pozname totizto jedneho informatika zo Slovenskej polnohospodarskej univerzity v Nitre, ktory ma tiez takuto prezyvku Havran. Perfektne pomahal zorganizovat Parcon Nitra 2007. Na tomto Parcone sme mali vystupit traja Sokolovia: moj syn, moj brat Jozef, ktory pricestoval z Prahy - a aj ja. Zial, syn mal hnackove ochorenie - a nemohol sa Parconu zucasnit. Mimo ineho tam mal, na vyslovne prianie Ondreja Herca, odovzdat mu ocenenia za jeho celozivotne dielo. By the way, - s Onrejom Hercom sme publikovali na URL Ufoglobalu nas spolocny prispevok s nazvom: Komunikacia a komunikacii - o ktorom som Vam uz pisal v suvislosti s kodom Enigma. S bratom sme vsak na Parcone vystupili. Brat mal prezentaciu o svojich Sci-Fi obrazoch - a ja o tajomstve templarov. Ciao! - Vasi Sokolovia.

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
61
Počet nazbieraných
6, 995
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť