2879
Kope vás múza

Chvíľka poézie

Autor Pavol Chrapáň

 

Vítam vás pri dnešnej prvej časti chvíľky poézie.Dovoľte mi vás previesť mojím svetom poézie.Želám vám príjemný zážitok.

 

Krásna ženská duša

 

Vnímam krásu,

tvojej duše,

je úchvatná,

skrývaš v sebe nehu,

svoje city krásne,

si nádherná.

 

Rozžiaria sa mi

oči moje,

keď tvoju dušu cítia,

poviem ti

slová krásne,

láska moja.

 

Dotknem sa ťa

z ľahká,

svojími perami,

si nežná a krásna,

duša čo srdce

svojou krásou

mi pohladí.

 

Vnímam krásu

tvojej duše,

pre ňu tvorím

obraz anjela

a píšem básne svoje,

o tom

aká je nádherná.

 

Pre ňu mám

slová krásne,

z úst vychádzajú mi,

príbeh o tvojej duše,

moja vytvorí.

 

 

Pieseň lásky

 

Znejú slová,

plné nehy,

v tónoch krásnych,

milujem ťa,

láska vermi,

vo chvíľach

ľúbezných.

 

Piesňou

hladím tvoje srdce,

bozkám dušu,

v piesne znejú

slová moje,

cítim k tebe nehu.

 

V tónoch melódie,

srdce sa mi

rozplýva,

pre teba

sú slová moje,

láska moja

jediná.

 

Pieseň spievam

pre teba,

pre svoju lásku

čo mám rád,

si moja jediná,

čo srdce som ti dal.

 

 

Spoveď môjho srdca

 

Milujem

a mám rád,

lásku svojho života,

smiem

sa jej dotýkať

a vravieť

nežné slová.

 

Stráviť s ňou chvíle,

byť jej

vždy na blízku,

pre ňu

srdce mi bije,

smiem jej

vyznávať lásku.

 

Ľúbim,milujem,

dýcham,žijem,

pre lásku,

tak nežne krásnu,

 

Som vždy tu,

nikdy

sa to nezmení,

leň pre ňu,

na nej mi

záleží.

 

 

Ďakujem vám priatelia za pozornosť.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
23
Počet nazbieraných
1, 270

Amatérský básnik,spisovateľ a textár

Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť