1362
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2016/12/12963931_211771149213179_5032384931945127401_n.jpg
18.08.2010 - 08:27
0
31
1982

Život á la html

Sme ľudia, tvárime sa ako ľudia ale nie sme ľudia. Oxymoron seba prevláda celým svojím bytím, a nám to vôbec nevadí. Používame milióny prostriedkov na potlačenie samých seba počnúc parfémami a končiac inými mnou našťastie ani netušenými možnosťami na zakrytie toho čím sme. Tak strašne urputne bojujeme my opice o to aby sme zakryli vlastnú zverskosť že si už ani neuvedomujeme fakt že to robíme. Hnusné ťažké neprirodzené parfémy - ich kilá a hektolitre sú zbytočné, lebo vo vnútri sme všeti v prapodstate rovnakí a nepáči sa nám čo vychádza z nášho vnútra. Ideme na záchod a tam smrad, nenávidiac vlastný smrad? Čo už je toto za zmýšľanie veď čo je doma to sa počíta! Sú to naše časti, oveľa prirodzenejšie ako to čo maľujeme okolo seba, ako tie vzdušné zámky tak neprirodzené až sme si z nich vybájili samých seba. V bájkach si chodíme, čo je horšie že sa v nich oveľa častejšie brodíme. Grgáme, prdíme, serieme a štíme a strašne veľmi sa za to hanbíme, hanbíme sa za prapdostatnú hnilobu čo vychádza z nás. Chcenie zabudnúť na pôvod prebíja všetko, každý kus rozumu a za ničím iným sa nepachtíme, a pritom každý z nás je rovnaký každý to robí, a zachádzame už tak ďaleko že simulujeme nielen telesné deje ale aj zjavy a archetypy správania. Obliekame si cudzie farby, cudzie hlavy, čo je toto? Čo to má dofrasa byť? Klišé že pred sebou  neutečieme je smutne úderné. Sme deťmi, deťmi čo sa stále len hrajú ibaže tá hra ostáva stupídnejšia ako keď sme na to ešte mali vek.

Oblečenia šialené, parfémy šialené, html šialené obleky našich myslí a kopy mäsa kovu a šrotu sa prispôsobujú tomuto molochu zvieracej chtivosti zamaskovať sa ako chameleón do cudzieho. Chameleón to robí aby prežil - my to robíme aby sme sa zbavili samých seba a utopili sa v bezmennom značkovom šťastí ktoré vyprchá skôr ako alkoholové opojenie. Nakoniec zakryjeme aj raz zakryté, zakryjeme to nahotou a budeme sa topiť vo vlastnej šikovnosti...

It´s never too late to reinvent the bicycle, a veci bežné nie sú všedné, tak mi dovoľte opľut odkaz istého pána ktorý už nebude nahý, ja chcem byť nahý a tak aj ostávam, a budem behať nahý až do konca.

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
166
Počet nazbieraných
11, 421
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť