252
Kope vás múza
26.01.2009 - 21:48
8
119
1815

Čo bolo pred ničotou...

...v priebehu niekoľkých týždňov sem poviedku vrátim...

Comments

Pridať nový komentár

prvá polovica toho ma najprv takmer rozplakala, pretože v súčasnosti prežívam čosi podobné a je mi z toho fakt na nič. mám však dojem, že u mňa to spôsobila iná ženská, ktorá mi chlapca zmagorila (a on bol tiež idiot že sa nechal) a teraz mám problém prestať tú babu nenávidieť, aj keď viem, že musím. Môj príbeh nekončí takýmto happy endom...

z technickej stránky :D je to naozaj obyčajný príbeh, ale nie zlý, len by sa myslím dalo čo vylepšovať. ak teda môžem tú kritiku trochu, nepáči sa mi, že je celý taký neurčitý.... iba on a ona. mám pocit, že už len tým, keď má postava meno, sa môže lepšie čitateľovi dotknúť srdca. je mi tej ženy ľúto, ale asi si to spôsobila sama, takže väčší obdiv patrí mužovi. je málo takých, čo sa naučia úprimne tolerovať nejaké nedostatky svojej druhej polovičky.

tento tvoj príbeh mi akosi silne pripomenul ten pocit zrady, ktorý v sebe mám. samota, ticho, spomienky a ľútosť nad niečím, za čo si myslím vlastne ani nemôžem. stratená dôvera... smútok.

nech ťa múza kope, Denka, máš aj na viaac :D nie že by to bolo zlé ale máš na to aby si napísala niečo fakt dobré. prajem ti nájsť si nejakú kvalitnú myšlienku.

prosim vas berte to s rezervou, viem, ma to svoje chyby, a preto budem rada, ked ma na ne upozornite. mozno sa vam to bude zdat znova iba ako nieco dalsie podla sablony, "to co tu uz bolo", no odo mna este nie :) uvitam kazdy nazor, kritiku a komentarik :) nech nas muza kope !
Velmi sa mi to paci. Podla mna je to dokonca celkom originalne spracovanie. :D Z obsahoveho hladiska mi dokonca vyhovuje ta anonymita, podla mna je to dokonca lepsie nez konkretne mena. "Vidis, a tu pise zena o zene, ktora velmi, velmi lubi jedneho muza. Priam sa zda, ze az nadovsetko." - to len na margo inych diel, kde sa rozoberala zenska laska a mnohi neveria v jej silu. Myslim, ze si celkom vystihla aj tu chlapsku - muzsku podstatu problemu. Naozaj co dodat. Som s tebou spokojny kolegyna. :D:D:D Bodaj ta muza kopla este raz!
dakujem za uprimnost, obom :) Majka, mozno mas pravdu a lepsie by sa to dotklo citatelovho srdca, keby mali mena. chcela som im nejake dat, no nenasla som vhodne, ale vlastne som ani nejako usilovne nehladala ;) pretoze co ak by sa ona volala napr.Eliska a dotklo by sa to srdca nejakej Elisky az privelmi a nevydrzala by to? ;) co sa tyka "technickej" stranky, dakujem za doveru v moju osobu ;) suhlasim s tebou, myslim, ze by som dokazala napisat nieco lepsie, uz len sama Nicota sa mi viac paci :) no ale nie vzdy nas muza kopne dostatocne silno ;) co sa tyka tvojho problemu, myslim, ze kludne mozes tu zensku nenavidiet. ved ti zmagorila chlapa, tak si tu chvilku nenavisti z tvojej strany podla mna zasluzi :) nech ta muza kope a nech ti do cesty vojde niekto lepsi ;) Dusan, dakujem kolega :) tvoj komentar ma vzdy potesi... co sa tyka tej muzskej stranky, chcela som ju este trosku viac spomenut, no nakoniec to dopadlo len tak ako to dopadlo... som rada, ze sa mi to v tej "troche textu" podarilo vystihnut :) nech aj teba muza kope ! :)
Sama, viem, ze komentar potesi bloggera najsamviac zo vsetkeho, ci uz obsahuje kritiku pozitivnu or negativnu. Suhlasim s Dusan v tom, ze pribeh, resp. rozpravanie nevyzaduje pomenovanie postav (fuj, to som ako formalne napisala).. ale vseobecne sa mi viac paci, ked postavi nemaju mena.. su pre citatela v podstate nepotrebne, a ak by sa hl.hrdinka volala Eliska, no neviem neviem, ci by som citala dalej (apropo ani taky Kafka nedbal na mena a jeho J.. a S.. milujem) Nemam rada dlhe clanky a vytaca ma, ak niekto nedodrzuje odseky..alebo ich uklada nelogicky.. pri tomto clanku som miestami mala chut prestat citat, ale potom prisla veta, ktora ma opat oslovila a ja som pokracovala.. bolo to ako na hojdacke.. hore dole.. paci sa mi, ze pri pisani myslis aj na to, ze veta, ktoru si napisala na zaciatku sa celkom doplna s tou co pride az o cast dalej.. ehm, myslim to tak, ze spomenies malickost, ktorej citatel najprv nevenuje pozornost, ale neskor do kontextu zapada a je nepostradatelna.. u teba som nasla asi zo 4 taketo miesta, a neviem, ci si vedome alebo nevedome pristupila k takemuto pisaniu ale pacilo sa mi!! Takze len nech ta muza kope a nech je tento prispevok (ktory je dobry) tym najhorsim z ktorych este napises.. resp. nech su vsetky este lepsie.. :)

dakujem ti za komentar, mas pravdu, kazdy potesi, hlavne ten otvorene kriticky a pochvalny ako bol ten tvoj! naramne ma potesil, fakt ! :) k menam hrdinov v literarnych dielach len tolko- asi by som nedala meno Eliska, nie ze by nebolo pekne, ale je mile a nehodilo by sa ;)

som rada,ze sa ti pribeh pacil aj ked ma mrzi, ze miestami to bola nuda...skusim pisat putavejsie nabuduce ;)

co sa tyka tych malickosti, ktore len tak neskor zapadnu do deja, som rada, ze si si vsimla a ze sa pacilo :)

dakujem za povzbudenie, aj tebe prajem nech ta muza kope !

poviem to jednoducho, laicky, ako by povedal aj celkom bezny citatel - bolo to pekne a putave. :D

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
61
Počet nazbieraných
5, 612
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť