2334
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2017/05/IMG_20170502_181540-1.jpg
09.08.2012 - 16:50
4
68
1791

Žumpa

Niektorí ľudia sú divní. Iní ešte divnejší. No zo všetkého najviac milujem klamárov. Tých dobrákov, ktorí vám zabodnú kudlu od lopatiek až po hrudnú kosť a budú vám tvrdiť, že vám chcú vlastne dobre. Že vám robia len masáž hrudného koša zvnútra. Pokúsia sa použiť presvedčivé argumenty, ak nezaberú, prejdú na psychický nátlak, v snahe vzbudiť dojem, že je to všetko len pre vaše dobro. V skutočnosti však jediné, čo sledujú, sú vlastné zámery. Buď nemajú kúska hrdosti jednať s vami otvorene, alebo vás považujú za takého idiota, ktorý im ich bláboly zožerie aj s navijakom.

Nemám rada podšívky. Ak už hajzel, tak otvorený. Nech páchne naširoko-naďaleko. Vyloží karty na stôl a môže začať fair play. Použijete protihovnový štít, alebo sa mu vyhnete. Nie ako žumpe. Tá sa skrýva pod zemou, no ak náhodou narazíte na jej prehnitý poklop, prepadnete sa niekde hlboko.

Medzi sračky.

 

 

Ospravedlňujem sa za ten nevyberaný slovník, nerada by som pohoršila slušných ľudí. Na niektoré veci sa však len ťažko hľadá slušný výraz.

Comments

Pridať nový komentár

Ľuďom vždy viac pomôže pravda, aj keď si to neuvedomujú. Pravda do očí, nech je akokoľvek nepríjemná a hnusná, bez prikrášlení. Preto ma často ľudia nemajú radi, lebo špliecham do očí. Ale v konečnom dôsledku je to podľa mňa prospešnejšie ako klamstvo, nech je akokoľvek milosrdné. A ľudia, ktorí si majú z tej pravdy čo vziať, tí si vezmú, tí čo to neunesú, tak tým nepomôže nič. 

 

A držím sa jedného pekného tvrdenia, že hovoriť pravdu je omnoho jednoduchšie, pretože si potom človek nemusí pamätať všetky tie bludy, ktoré natrepal počas rokov. A má tým pádom čistú hlavu :)

Jasné, pravda je dôležitá, hoci nie vždy je príjemná. A ja osobne mám radšej pravdu... zo srdca neznášam klamstvo. Aj keď, tento príspevok bol trošku o inom, ale to nevadí. Vďaka za komentár. :)

Veľmi výstižné. Mne osobne sa najviac páčilo toto: "Tých dobrákov, ktorí vám zabodnú kudlu od lopatiek až po hrudnú kosť a budú vám tvrdiť, že vám chcú vlastne dobre. Že vám robia len masáž hrudného koša zvnútra." To nemá chybu. :-)

Vďaka, že si sa pristavila :) ... čo mi pripomína, že by som mala odpísať na mail. Som ja ale nemožná :D

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
53
Počet nazbieraných
4, 901
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť