388
Kope vás múza

Odpočuté (6)

Lacko, ... videl si?

V roku 1968 nastalo vo vtedajšom Československu uvoľnenie (vrátane uvoľnenia mravov), a tak v jednu sobotu zavítala do nočného baru Ponorka v Nitre striptérka z Prahy, čo bola dovtedy vec nevídaná.
V bare hrala živá kapela. Jej klavírista bol známy ako absolútny "slušňák": nikdy nevypustil z úst neslušné slovo, city prejavoval navonok len umiernene, voči ženám bol hanblivý a rezervovaný. 
Keď striptérka skončila svoje číslo rozopnutím podprsenky, prítomní muži vyskočili zo stoličiek, tlieskali, dupali, revali, pískali, zastrkávali striptérke do nohavičiek desaťkorunáčky...  
Umelecká produkcia zrejme nabudila do vyšších energetických hladín aj nášho klavíristu, pretože po dohraní skladby pristúpil k bubeníkovi, jemne ho štuchol lakťom a predniesol pamätnú vetu: "Lacko, ... videl si?"

Využitie: Odvtedy, keď ideme s kamarátom Ferim v lete po ulici a minieme nejakú prírodou dobre obdarenú ženštinu, jemne sa vzájomne štuchneme lakťami a prehodíme: "Lacko, ... videl si?"

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
107
Počet nazbieraných
7, 379

Bývam pri Nitre na okraji strašidelného pohoria Tribeč. Som dlhoročný splavovač riek, jazier a morí. Okrem toho sem-tam vydávam knihy.

Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť