1397
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2016/12/12963931_211771149213179_5032384931945127401_n.jpg
04.02.2012 - 23:32
9
88
2699

Osem veršov o ničom

No načo? Povedal si granát

Bolestivo zastonal.

Vitalita iba trochu hraná,

dobrý vkus už dokonal

 

Budete mi chýbať hlupáci,

Povedal Kristus a odpľul si.

Sledujúc tých hochštaplerov pri práci

Galoše smútku obul si.

Comments

Pridať nový komentár

Tekinosaagi je japonský výraz pre halofon.

Halofon - pokiaľ viem, tak je to názov poľských telekomunkácií takých menších.

Inak moje internetové alter ego a lenivosť ho po 7 rokoch zmeniť. Tekinosaagi je asi mystifikácia. Počul som meno ktoré z posluchu v jednom krátkometrážnom horore znelo tak. Bol tam vrah ktorý vraždil ľudí údermi lyžicou a bol nesmtreľný. názov filmu je: "Horribly Slow Murderer with extremely Inefficient Weapon. Ale stále ide iba o to, že som tu nechcel mať vlastnú prezývku používanú na väčšine internetových portálov. Halofon tiež nemá nijaký význam, človek sa len potrebuje za niečo schovať. ale pod Halofon som dohľadateľný skôr.

Fíha, čo Ťa viedlo k takej zásadnej zmene profilovky? Normálne som v šoku! :D

Fuj, záľaha svetlo sivo čiernej. Si ma prebudila. život je predsa krásny. nebude viac podporovať anarchiu. zajtra tu asi hodím niečo osobnejšie.

Mne to tiež nejako nedalo. Aj to bol jeden z dôvodov zmeny profilovky. Bolo to tu zhodou okolností príliš tmavé.

Inak, kým je to ešte ako-tak aktuálne, už som sa dávnejšie chcela opýtať. Čo to vlastne znamená to "Halofon"? Má to nejaký význam? A Tekinosaagi? Teda ak to nie je nič tajné.

práve som to zisťoval :) vo filme to je "the Ginosaji" - strieborná lyžica

Poľské telekomunikácie? :D Tak to je naozaj nezvyčajný nick. Ale určite sympatickejší, než meno nejakého psychopata. Ty máš v tých psychopatoch nejakú záľubu. Brrrr.

Inak hodila som si meno Tekinosaagi to google translatora (nesmej sa) a vyhodilo mi vieš čo? Králik v mesiaci. Alebo niečo také. :)

A hej, s tým schovávaním to chápem. Ja som tiež zvolila radšej nick, lebo nemám potrebu, aby sa ma niekto známy potom vypytoval čo som tým-ktorým príspevkom myslela. Je to akýsi priestor pre slobodu prejavu.

Inak vďaka za ozrejmenie. Mimochodom, gratulujem k odhodlaniu vystúpiť z anonymity. A vieš čo? Práve si sa verejne priznal k tomu, že si tiež blond. Takže by si sa mal začat zmierovať s vtipmi o blondínach :D :D (neuraz sa, je to myslené žartom :))

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
166
Počet nazbieraných
10, 519
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť