BezCukráreň

 
 
Úvod > Zdravá výživa > BezCukráreň
 
Fixed banner
 
 

BezCukráreň

BezCukráreň
zväčšiť obrázok
Dočasné vypredané
BezCukráreň
BezCukráreň
BezCukráreň
BezCukráreň
BezCukráreň
BezCukráreň
 
EAN: 9788097247607
Strán:220
Formát knihy:218 x 218
Väzba knihy:tvrdá
Hmotnosť 0.8100 Kg
Vaša cena: Pripravujeme
Poštovné zdarma pri platbe vopred

Informácie o knihe

"BezCukráreň" predstavuje zbierku približne 90 originálnych receptov na prípravu zákuskov, tôrt, sladkostí, sušienok, zaváranín a koláčov do formy či na plech, ktoré sú typické pre našu slovenskú kuchyňu, obsahujú tradičné a dostupné suroviny a pritom vynechávajú cukor, ktorý spravidla tvorí ich základ.

Bezvaječné, bezmliečne a bezlepkové varianty receptov
(piškóta, odpaľované cesto, linecké cesto, korpusy, krusta)

Dobroty na chvíle sviatočné i bežné
(marlenka, snickers torta, maková torta, citrónovo-avokádová torta, jablková torta)

Radostné pečenie bez cukru
(ovocné koláče, bábovka, mrkvový koláč, tvarohový koláč, muffiny) 

Pečenie pre každého
(perník, bublanina, strúhaný tvarohový koláč, šálkový koláč, jablkové pité, vianočný koláč, štrúdľa, žerbo rezy)

Vianočné či Veľkonočné, tradičné i experimentátorské
(linecké pečivo, vanilkové rohlíčky, medovníky, mandľové kopčeky, grilážové kocky, kinder čokoláda, makové guľky, mrkvánky)

Alternatívne dobroty a sladkosti pre deti
(sušienky, figové vankúšiky, ovsené dukátiky, medovo-čokoládové hrudky)

Obľúbené sladkosti
(snickers, lion, bounty, margot, rafaello, after eights, horalka, mäta, mila, fidorka, marcipánové bonbóny, veľkonočné vajíčka, želé bezcukríky, piškóty, vaječný likér)

Tradičné cukrárske zákusky na nový spôsob
(veterníky, kávové banániky, datľové venčeky, kokosky, špice s vaječným likérom, kávové zrná, parížske rožky, gaštanové jazýčky, medové rezy, dobošové rezy, krémeše, valentínske rezy, rolády, slonie slzy) 

Zaváraniny a džemy bez cukru
(džemy, zaváraniny, detská výživa, slivková čokoláda)

Autor

  • klasické zákusky bez cukru, sladené stéviou, medom a javorovým sirupom 
  • pečenie z tradičných a dostupných surovín
  • pomer a množstvo ingrediencií overené: recepty sme tvorili viac ako šesť rokov
  • jednoduchá a prehľadná kniha receptov

Pre tých, čo radi pečú klasické zákusky, no vedia, že by mali niečo zmeniť. Cukor.