1383
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2016/12/12963931_211771149213179_5032384931945127401_n.jpg
08.06.2011 - 19:07
0
29
1410

Poet a kráska

Chcel ju stále vidieť

Chcel byť stále s ňou

Bola preňho múzou

Révou vinnou

Nevinnou

 

On mal len pár básní

Trasúce sa prsty

Továrničku na sny

A nechuť ju pustiť

 

Ona bola v čiernom, zahalená do tmy

Čo zdanlivo zastrie chuť po radosti.

Hradbou silných múrov zosilnenú rokmi

Čierna bola celá, temná do kosti

 

Bola mu všetkým, nocou i dňom

Tisíc anjelov ba možno aj viac

Najjasnejšou nocou a splneným snom

Očami do tmy jak splnmesiac

 

A sú aj dnes živí – vpísaní v kameni

Jazykom ktorému už nik nerozumie

Pre slepých nadľudí len ďalší bezmenní

A im to nevadí, im v kameni nie.

Pridať nový komentár

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
166
Počet nazbieraných
11, 387
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť