1466
Kope vás múza
https://blog.enigma.sk/wp-content/uploads/2016/12/12963931_211771149213179_5032384931945127401_n.jpg
16.03.2015 - 08:06
2
50
2175

Okno je vraj báseň

Okno je vraj báseň.

Šepkali.

Sekundu predtým než zabuchnuté

dalo svet na poriadok.

Nech každý ďalší riadok

nevinne odšumí.

A verše,

tým sa nechce

tupo na sklo búšiť.

Videli ľudské uši

aj onakvejšiu zábavu.

 


Okno byť básňou malo.

Zdalo sa jej to málo.

Potúžila sa vzdychom.

Zabila ticho

tichom.

 

A pomaličky privrela.

Comments

Pridať nový komentár

Druhá strofa a posledný verš u mňa za päť hviezdičiek.

Ďakujem za pekné slová.

Opäť raz prišlo to, že časť, ktorú som tam možno ani nechcel dať sa páčla viac :)

Viac o autorovi

Počet príspevkov:
166
Počet nazbieraných
10, 519
Všetky príspevky od autora

Príspevky, ktoré by sa vám mohli páčiť