0
(0)
Left
Center
Ja, Darcy

Lauru Dockrill v Británii pozná snáď každý.

Je kamarátka so speváčkou Adele.

Napísala niekoľko úspešných kníh pre deti a dostala sa do prvej desiatky literárnych talentov denníka The Times.

EAN
9788081330513
Počet strán
286
Formát knihy
125x178 mm
Pre deti od (rokov)
9
Väzba knihy
mäkká
Weight
275 g
Right
8,00 €
Zamknúť kúpu knihy
Off

Pridať nový komentár

Šarmantná knižka, ktorej rozprávačom je desaťročné dievča s výnimočným pozorovacím talentom. Darcy si všíma všedné veci, ktoré sa dejú v jej okolí a úžasne ich opisuje vo svojom denníku.  

Deti sa s ňou veľmi ľahko stotožnia, majú pocit, že opisuje aj ich svet. A dospelí jej videnie sveta môžu len závidieť... Kniha je realistická, ale vtipná, detská a zároveň dospelácka.

V tejto knihe sa dozviete:

  • ako môže malý maltézsky psík utíšiť aj takého zúrivca, akým je Besnosaurus-Rex,
  • ako útek z domova s váhavým jahniatkom na vôdzke môže skončiť rozbitými kolenami,
  • ako zostať sama sebou, jedinou a jedninečnou.
56

Laura dockrill Spoznajte Lauru Dockrill

Autorka a ilustrátorka Laura Dockrill vyštudovala umeleckú školu BRIT School of Performing  Arts a účinkovala na mnohých literárnych a umeleckých festivaloch v Británii (Edinburgh Fringe, Camp Bestival, Latitude, Southbank Centre´s Imagine Festival). Denník The Times ju zaradil do prvej desiatky literárnych talentov a časopis ELLE ju predstavil ako jednu z top dvadsať najzaujímavejších ľudí. Účinkovala na všetkých kanáloch rádia BBC, napr. v Gemma Cairney´s Radio 1 show, Huw Murray, Colin Murray a Woman´s Hour na Radio 4.

Laura bola neúnavnou reportérkou literárnej súťaže Roald Dahl Funny Prize. Je poradkyňou Ministerstva príbehov (the Ministry of Stories), organizácie ktorá podporuje deti a mladých v tvorivom písaní. Žije so svojím bradatým manželom na juhu Londýna.

Laura je autorkou kníh pre dospelých. Počas verejného čítania jednej z nich sa k nej na pódium rozbehlo päťdesiat rozbesnených detí, čo sa jej veľmi páčilo a chcela si to zopakovať. Tak vznikla Darcy Burdock a je Laurinou prvou knihou pre deti. Autorka upozorňuje, že akákoľvek podobnosť medzi ňou, keď bola dievčaťom, a Darcy vôbec nie je náhodná.

"Lauru Dockrill si musí každý obľúbiť". VOGUE

Hodnotenie knihy

Načítavam hodnotenie knihy...

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek a nezmeškajte tak informácie o našich nových knihách, či atraktívnych zľavách.

email_submit
Súhlasím so spracovaním osobných údajov